محاسبه قیمت کابینت آشپزخانه به صورت استاندارد

محاسبه قیمت کابینت چگونه است؟! آیا کابینت‌ سازها در قیمت کابینت سر مشتریان کلاه می‌گذارند؟ این سوالی است که بیشتر خریداران کابینت از خود می‌ پرسند و دائماً از افرادی که کابینت خریده‌ اند سؤال می‌کنند تا در خرید کابینت دستخوش فریب نشوند. در این مقاله قصد داریم نحوه محاسبه قیمت کابینت استاندارد را برایتان توضیح دهیم تا به راحتی بتوانید قیمت کابینت آشپزخانه خودتان را تخمین بزنید.

نحوه محاسبه قیمت کابینت آشپزخانه

 

انواع یونیت کابینت آشپزخانه

قبل از اینکه به نحوه محاسبه قیمت کابینت آشپزخانه بپردازیم، باید با انواع یونیت‌ های کابینت آشپزخانه آشنا شوید. در آشپزخانه، معمولا از چهار نوع یونیت کابینت پر مصرف استفاده می‌شود چه سبک کابینت نئوکلاسیک باشد یا کابینت مدرن  و یا کابینت کلاسیک باشد این یونیت ها به شرح زیر است:

 

 

کابینت های آماده و پیش ساخته

کابینت های آماده و پیش ساخته ما را با بهترین کیفیت به صورت یونیت های مونتاژ شده برای آشپزخانه خود انتخاب کنید و ما قول می دهیم آن را در سریعترین زمان در بسته بندی استاندارد برایتان ارسال کنیم.

خرید کابینت آماده

 

 

یونیت‌ های زمینی:

یونیت کابینت زمینی، کابینتی است که زیر صفحه کابینت قرار می‌گیرد و برای ذخیره‌سازی اجناس مورد نیاز استفاده می‌شود. این کابینت دارای کشو ها و طبقه های متحرک است. با استفاده از یونیت کابینت زمینی، فضای آشپزخانه به صورت بهینه‌ مورد استفاده قرار می‌گیرد و دسترسی آسان‌ تر به وسایل و لوازم آشپزخانه فراهم می‌شود. همچنین، این کابینت‌ ها زیبایی و آراستگی به طراحی آشپزخانه می‌بخشند.

یونیت‌ های دیواری:

یونیت‌ های دیواری کابینت‌ هایی هستند که بر روی دیوار آشپزخانه نصب می‌شوند. آن‌ ها برای انبار کردن و نمایش وسایل آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرند و می‌توان در آن‌ ها اجناس مختلفی مانند ظروف، استکان ها و لوازم چینی قرار داد. استفاده از یونیت‌ های دیواری بهینه‌ سازی فضای آشپزخانه را فراهم می‌کند.

یونیت‌ های اپنی:

یونیت‌ های اپنی کابینت‌ هایی هستند که تمام ویژگی‌ های یونیت زمینی را دارا می‌باشند. با این تفاوت که پشت کابینت اپنی با یک لایه ام دی اف اضافی پوشانده می‌شود تا ظاهر زیبا و جذابی داشته باشد. این یونیت‌ ها به طور جداگانه آشپزخانه را از فضای پذیرایی یا سایر فضا ها جدا می‌کنند. از این یونیت‌ ها برای ذخیره‌ سازی اجناس آشپزخانه مانند قابلمه‌ ها و سایر وسایل استفاده می‌شود. یونیت‌ های اپنی به آشپزخانه ظاهری باز و هوشمندانه می‌بخشند و دسترسی سریع‌ تری به اجناس را فراهم می‌کنند.

یونیت‌ های ایستاده:

یونیت‌ های ایستاده یا قدی، نوعی کابینت هستند که بر روی زمین قرار می‌گیرند و دارای ارتفاع بالاتری نسبت به کابینت‌ های زمینی هستند. علاوه بر انبار کردن لوازم آشپزخانه، این یونیت‌ ها جای مناسب را برای قرار دادن فر و مایکروویو فراهم می‌کنند و به عنوان فضای پخت و پز استفاده می‌شوند.

 

انواع یونیت کابینت آشپزخانه

بیشتر بخوانید: مزایای کابینت پیش ساخته و انواع مختلف آن

 

 

 محاسبه قیمت کابینت آشپزخانه با استفاده از ضریب اتحادیه

برای نحوه محاسبه قیمت کابینت هر کدام از یونیت ها ضریب مشخصی دارند که با آن ضریب قیمت کابینت ها مشخص می شود و به راحتی قابل محاسبه است ضریب محاسبه هر یک از یونیت ها به شرح زیر است.

  • کابینت زمینی با ابعاد استاندارد: 60% از قیمت پایه
  • کابینت دیواری با ابعاد استاندارد: 40% از قیمت پایه
  • کابینت اپنی: 90% از قیمت پایه
  • کابینت کمدی: 180% از قیمت پایه

با نوشتن متراژ یونیت ها به صورت جداگانه، شما می‌توانید هر کدام را با استفاده از ضریب مربوط به آن یونیت، بر اساس قیمت پایه، محاسبه کنید. سپس قیمت‌ های محاسبه شده را جمع کنید تا قیمت کل کابینت ها را به دست آورید.

قیمت پایه چیست؟ همان قیمتی که وقتی وارد فروشگاه کابینت می شوید و می پرسید کابینت متری چنده!

 

محاسبه قیمت کابینت آشپزخانه با استفاده از ضرایب یونیت‌ها

بیشتر بخوانید: هزینه ساخت کابینت آشپزخانه در سال 1402 چقدر است؟

 

 

مثالی برای چگونگی محاسبه قیمت کابینت

ما در اینجا یونیت هایی با متراژ فرضی تعیین کرده ایم تا بهتر بتوانیم برای درک بهتر به شما کمک کنیم. در اینجا، قیمت پایه را 1,000,000 تومان در نظر گرفته‌ایم. توجه داشته باشید که ضرایب محاسبه قیمت برای یونیت‌ های استاندارد تعریف شده است و در صورتی که ابعاد یونیت‌ ها از استاندارد خارج شود، ضریب مربوطه نیز تغییر خواهد کرد.

فرض کنید:

  • کابینت زمینی دارای 3 متر است.
  • کابینت دیواری دارای 5 متر است.
  • کابینت اپنی دارای 4 متر است.
  • کابینت کمدی دارای 1 متر است.

 

مثالی برای نحوه محاسبه قیمت کابینت

 

 

نحوه محاسبه قیمت کابینت به شرح زیر است:

  1. محاسبه قیمت کابینت زمینی: قیمت کابینت زمینی = (متراژ کابینت زمینی) × (ضریب کابینت زمینی) × (قیمت پایه) قیمت کابینت زمینی = 3 متر × 0.6 × 1,000,000 تومان = 1,800,000 تومان
  2. محاسبه قیمت کابینت دیواری: قیمت کابینت دیواری = (متراژ کابینت دیواری) × (ضریب کابینت دیواری) × (قیمت پایه) قیمت کابینت دیواری = 5 متر × 0.4 × 1,000,000 تومان = 2,000,000 تومان
  3. محاسبه قیمت کابینت کمدی: قیمت کابینت کمدی = (متراژ کابینت کمدی) × (ضریب کابینت کمدی) × (قیمت پایه) قیمت کابینت کمدی = 1 متر × 1.8 × 1,000,000 تومان = 1,800,000 تومان
  4. محاسبه قیمت کابینت اپنی: قیمت کابینت اپنی = (متراژ کابینت اپنی) × (ضریب کابینت اپنی) × (قیمت پایه) قیمت کابینت اپنی = 4 متر × 0.9 × 1,000,000 تومان = 3,600,000 تومان

سپس، جمع قیمت‌های بدست آمده را محاسبه می‌کنیم: جمع قیمت کل کابینت آشپزخانه = قیمت کابینت زمینی + قیمت کابینت دیواری + قیمت کابینت کمدی + قیمت کابینت اپنی جمع قیمت کل کابینت آشپزخانه = 1,800,000 تومان + 2,000,000 تومان + 1,800,000 تومان + 3,600,000 تومان = 9,200,000 تومان

بنابراین، قیمت کل کابینت آشپزخانه شما برابر با 9,200,000 تومان است، شما می‌توانید با تغییر متراژ هر کابینت و ضرایب مربوطه، قیمت کابینت آشپزخانه خود را محاسبه کنید.

 

نحوه محاسبه قیمت کابینت به شرح زیر است

بیشتر بخوانید: روندهای کابینت آشپزخانه در سال 2023

 

 

ابعاد استاندارد یونیت های آشپزخانه

ابعاد استاندارد یونیت‌ های کابینت آشپزخانه بر اساس الگو ها و استاندارد های مربوط به دوام و کارایی آن‌ ها تعیین شده‌اند. استفاده از یونیت‌ های استاندارد در طراحی آشپزخانه می‌ تواند به دوام و کارایی بهتر آن‌ ها کمک کند. تغییر در ابعاد یونیت‌ ها باعث خروج آن‌ ها از استاندارد شده و ممکن است تاثیری در دوام آن‌ ها داشته باشد. ابعاد استاندارد یونیت‌ های کابینت آشپزخانه برای محاسبه قیمت کابینت به شرح زیر می‌باشد:

یونیت زمینی:

  • ارتفاع: 72 سانتیمتر (به اضافه 14 سانتیمتر پایه) + ضخامت صفحه
  • عمق: 56 سانتیمتر (به اضافه 1.6 سانتیمتر ضخامت در)
  • عرض: 30، 40، 45، 50، 60، 80، 90، 100، 120 سانتیمتر

یونیت دیواری:

  • ارتفاع: 72 سانتیمتر
  • عمق: 30 سانتیمتر (به اضافه 1.6 سانتیمتر ضخامت در)
  • عرض: 30، 40، 45، 50، 60، 80، 90 سانتیمتر

یونیت اپنی:

  • ارتفاع: 72 سانتیمتر
  • عمق: 50 سانتیمتر
  • عرض: 30، 40، 45، 50، 60، 80، 90، 100 سانتیمتر

یونیت کمدی:

  • ارتفاع: 208 سانتیمتر
  • عمق: 60 سانتیمتر
  • عرض: 30، 40، 45، 50، 60 سانتیمتر

شما می‌توانید به راحتی از فروشگاه اینترنتی ما کابینت آماده را با یونیت‌ های استاندارد خریداری کنید. قیمت هر یک از یونیت‌ ها مشخص است و نیازی به محاسبات پیچیده ندارید. این کابینت‌ ها به صورت پیش ساخته ارائه می‌شوند و شما با استفاده از چند ابزار ساده می‌توانید آن‌ ها را به راحتی نصب کنید.

این مقاله آپدیت خواهد شد….