جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کابینت آشپزخانه و انواع مختلف آن

در آشپزخانه، کابینت یکی از مهمترین قسمت‌های دکوراسیون و طراحی است. با توجه به نیازها و سلیقه‌های مختلف، انواع مختلفی از کابینت‌ها برای استفاده در آشپزخانه طراحی شده‌اند. در این مقاله، با بررسی انواع مختلف کابینت آشپزخانه و مزایای هر نوع، شما را با گزینه‌های مختلف در زمینه طراحی کابینت آشپزخانه آشنا می‌کنیم.

 

انواع کابینت آشپزخانه

ایجاد فضای ذخیره‌ سازی یکی از مهم‌ ترین موارد در طراحی آشپزخانه است. برای ذخیره‌ سازی غذا، قابلمه، ظروف و دیگر لوازم آشپزخانه، باید فضای کافی در نظر گرفته شود. کابینت‌ های آشپزخانه با مدل‌ ها و سبک‌ های متعددی که دارند، می‌توانند نیازهای مختلف را برآورده کنند. با طراحی کابینت مناسب، همه چیز می‌تواند به راحتی جای خود را پیدا کند. کابینت‌ های آشپزخانه در اندازه‌ها، شکل‌ها و گزینه‌های بسیار متنوعی عرضه می‌شوند. برخی از آن‌ ها بدون درب هستند، اما بیشتر کابینت‌ ها با درب ساخته می‌ شوند، به خصوص در خانواده‌ هایی که پخت و پز زیادی دارند.

 

 

کابینت های آماده و پیش ساخته

ما به شما کابینت‌ های آماده و پیش‌ ساخته با بهترین کیفیت را برای آشپزخانه خود توصیه می‌ کنیم. این کابینت‌ ها به صورت یونیت‌ های مونتاژ شده ارائه می‌شوند و ما قول می‌دهیم آنها را در سریعترین زمان ممکن و با بسته‌ بندی استاندارد برایتان ارسال کنیم.

خرید کابینت آماده

 

 

کابینت آشپزخانه زمینی

کابینت‌ های زمینی پایه و اساس هر آشپزخانه‌ای هستند و به دلیل داشتن فضای ذخیره‌ سازی بیشتری، صفحه کار روی آن‌ ها قرار می‌گیرد. چیدمان یونیت‌ های زمینی شکل و جهت آشپزخانه شما را تعیین می‌کند.

انواع کابینت زمینی در یک نگاه:

  • کابینت با یک درب
  • کابینت با دو درب
  • کابینت با کشو
  • کابینت کنجی

 

کابینت آشپزخانه زمینی

 

 

کابینت آشپزخانه کنجی:

کابینت‌ های کنجی راه‌ حل مناسبی برای استفاده بهینه از گوشه‌ ها به عنوان فضای ذخیره‌ سازی هستند. بسته به نیاز و مکانیسم، مدل‌ های مختلفی وجود دارد. با استفاده از مکانیزم لمانز، می‌توان قفسه‌ ها را به طور کامل بیرون کشید.

انواع کابینت کنجی در یک نگاه:

  • کابینت مورب
  • کابینت ال شکل
  • کابینت مجیک کرنر
  • کابینت با مکانیزم لمانز

 

کابینت آشپزخانه کنجی

 

 

کابینت آشپزخانه ایستاده:

اکثر آشپزخانه‌ ها حداقل به یک کابینت کمدی نیاز دارند. اغلب در اول دیوار آشپزخانه قرار می‌گیرد. لوازم برقی نیز بیشتر در کابینت‌ های ایستاده در نظر گرفته می‌شوند.

انواع کابینت ایستاده در یک نگاه:

  • کابینت ایستاده طبقه‌ای
  • کابینت ایستاده جای فر
  • کابینت ایستاده سوپری
  • کابینت ایستاده کنج

 

کابینت آشپزخانه ایستاده

 

 

کابینت آشپزخانه دیواری

کابینت آشپزخانه دیواری باعث زیبایی و بهبود فضای آشپزخانه می شود. در این رابطه، انواع مختلفی از کابینت های دیواری وجود دارند که به شرح زیر توضیح داده شده اند:

  • کابینت دیواری تک درب: این نوع کابینت دارای درب تک شیشه ای یا دوجداره است و به راحتی باز و بسته می شود. این نوع کابینت برای آشپزخانه های کوچک و متوسط مناسب است.
  • کابینت دیواری دو درب: این نوع کابینت دارای درب های دو جداره است که باز کردن و بستن آنها آسان است. این نوع کابینت برای آشپزخانه های بزرگ و فضای بیشتری مناسب است.
  • کابینت دیواری جکی: این نوع کابینت دارای درب بازشو است که با فشار دادن آن به بالا باز می شود. این نوع کابینت برای آشپزخانه های کوچک و متوسط بسیار مناسب است.
  • کابینت دیواری کنجی: این نوع کابینت برای استفاده از فضای کنج آشپزخانه مناسب است و می تواند به شکل مختلفی طراحی شود، از جمله شکل مثلثی، مستطیلی.

 

کابینت آشپزخانه دیواری

 

 

ابعاد انواع کابینت آشپزخانه

این مشخصات ابعاد انواع کابینت آشپزخانه از جمله استاندارد های رایج است که معمولاً توسط تولید کنندگان و طراحان کابینت برای اجرای پروژه های خود استفاده می شود:

  • ارتفاع کل کابینت زمینی: 90-95 سانتیمتر
  • عمق کابینت زمینی: 56 سانتیمتر
  • عمق کابینت دیواری: 30 سانتیمتر
  • ارتفاع فضای بالای کابینت: 40-45 سانتیمتر
  • ارتفاع کابینت بالا (هوود): 70-75 سانتیمتر
  • عرض کابینت های زیر شیرآلات و سینک: 80 سانتیمتر
  • عرض کابینت های بالای شیرآلات و سینک: 60 سانتیمتر
  • فاصله بین کابینت های بالا و پایین: 50-60 سانتیمتر

 

ابعاد انواع کابینت آشپزخانه

 

 

سبک های مختلف کابینت

کابینت آشپزخانه از جمله عناصر مهم دکوراسیون داخلی خانه است که باید به طور دقیق طراحی شود تا علاوه بر زیبایی و استحکام، از نظر کاربری نیز کامل باشد. در ایران، انواع کابینت آشپزخانه مختلفی وجود دارد که در ادامه به توضیح آن‌ ها پرداخته خواهد شد:

کابینت MDF:

این نوع کابینت از چوب MDF ساخته شده است و با روکش ملامینه در رنگ‌ها و طرح‌های مختلفی به فروش می رسد. این کابینت ها به دلیل قیمت ارزان و طرح‌های متنوع، بسیار محبوب هستند.

 

کابینت MDF

 

 

کابینت ام دی اف (MDF) با روکش چوب:

در این نوع کابینت یک لایه نازک از روکش چوب را بر روی ورق MDF  پرس می کنند. و بر روی آن عمیلیات رنگ کاری انجام می دهند این نوع کابینت طرح‌ های زیبا و متنوع و همچنین استحکام بالایی دارد. و نسبتا قیمت بالایی دارند.

 

کابینت ام دی اف (MDF) با روکش چوب

 

 

کابینت فلزی:

این نوع کابینت با استفاده از ورق های مختلفی مانند گالوانیزه طراحی و ساخته می‌شود. این کابینت ها به دلیل ظاهری شیک و مدرن و همچنین مقاومت در برابر خرابی، بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

کابینت فلزی

 

 

کابینت چوبی:

این نوع کابینت از چوب طبیعی ساخته شده است و با استفاده از تراش و حکاکی، طرح های مختلفی بر روی آن ایجاد می‌شود. این کابینت ها به دلیل ظاهری گرم و طبیعی و همچنین قابلیت تنظیم آن با دیگر اجزای دکوراسیون داخلی، بسیار پرطرفدار است و قیمت گرانتری دارد.

 

کابینت چوبی

 

 

کابینت ممبران:

کابینت ممبران از چوب MDF و روکش PVC ساخته شده است و دارای روکشی زیبا و مقاوم در برابر رطوبت و خط و خش است. این کابینت‌ ها قابلیت تمیز کاری آسان، عدم جذب رطوبت، پوشش مات و قیمت ارزانتری نسبت به کابینت‌های چوبی دارند.

 

کابینت ممبران

 

 

کابینت هایگلاس:

کابینت هایگلاس، یکی از نوع محبوب کابینت‌ های آشپزخانه است که در ساخت آن از چوب MDF با روکشی از پی وی سی استفاده می‌شود. هایگلاس یک نوع روکش گلاسه با درخشندگی بالاست که به ظاهر کابینت شیک و مدرنی می‌بخشد.

 

کابینت هایگلاس

 

 

در نهایت، در خرید کابینت آشپزخانه مناسب، باید به مواردی از جمله میزان استحکام، زیبایی، قیمت و نیز مدل دکوراسیون داخلی خانه توجه کرد. با توجه به نیازها و سلیقه شخص، می‌توان یکی از مدل‌های فوق را انتخاب کرد تا کابینت آشپزخانه ایده آل خود را داشته باشید.

 

 طراحی مناسب و نکات مهم برای آشپزخانه

در طراحی آشپزخانه باید به فضای کافی و طرح داخلی توجه کرد. فضای کافی برای آشپزی و ذخیره کردن لوازم آشپزی و همچنین راحتی در حرکت در آشپزخانه ضروری است. همچنین طرح کابینت آشپزخانه باید مطابق با نیازهای شما باشد.

 

 طراحی مناسب و نکات مهم برای آشپزخانه

 

 

قبل از طراحی کابینت چه مواردی را باید در نظر بگیریم؟

  •  ابعاد و اندازه کابینت
  • نوع و اندازه لوازم آشپزی و برقی
  • نوع و مکان اتصالات آب و برق
  • نوع و طرح داخلی آشپزخانه
  • بودجه مورد نیاز برای ساخت کابینت

این موارد می‌توانند تعیین کننده شکل و طرح کابینت آشپزخانه شما باشند و باید در نظر گرفته شوند تا بهترین طرح ممکن برای آشپزخانه شما انتخاب شود.

چه نوع مدل کابینت برای آشپزخانه مناسب است؟

انتخاب مدل کابینت برای آشپزخانه، بسیار مهم است و باید با توجه به سلیقه و نیازهای شما صورت گیرد. مدل کابینت‌ های مدرن با طرح‌ های ساده و روان، برای ظاهر زیبا و مدرن مناسب هستند. مدل کابینت‌ های کلاسیک با طرح‌ های زیبا و بافت‌های چوبی، برای ظاهر کلاسیک و جذاب مناسب هستند. همچنین، مدل کابینت‌ های ساده با طرح‌ های روان و بی‌افراطی، برای جنبه‌های دنج و ساده، مناسب هستند. اما بهتر است به اصول اساسی طراحی آشپزخانه، مانند توزیع صحیح یونیت های کابینتی، توجه کنید و همواره تلاش کنید تا طرحی ترکیبی از جنبه‌ های جذاب و عملیاتی را برای آشپزخانه خود انتخاب کنید.

در انتخاب کابینت آشپزخانه باید به نکاتی مانند کیفیت ساخت، دوام و مقاومت، طراحی و شکل ظاهری، ابعاد و اندازه، جنس مواد استفاده شده و همچنین قابلیت تنظیم و تعویض در آینده توجه کرد. باید به میزان مساحت آشپزخانه و نیازهای خود به فضای کابینت‌ ها نیز توجه کنید. مدل‌ های مختلفی از جمله کابینت‌ های شیشه‌ای، چوبی، MDF و نئو کلاسیک و همچنین کابینت‌های زاویه دار، با قفسه‌های باز، گوشه دار و جزیره‌ای وجود دارند.

 

چه نوع مدل کابینت برای آشپزخانه مناسب است؟

 

 

جدول زیر نشان می‌دهد که ارتفاع کار ایده‌آل برای آشپزخانه‌ها بر اساس قد فرد باید چگونه باشد:

  • افراد با قد کمتر از 152 سانتی‌متر: بین 76 تا 86 سانتی‌متر
  • افراد با قد بین 152 تا 165 سانتی‌متر: بین 86 تا 91 سانتی‌متر
  • افراد با قد بین 165 تا 178 سانتی‌متر: بین 91 تا 96 سانتی‌متر
  • افراد با قد بین 178 تا 191 سانتی‌متر: بین 96 تا 101 سانتی‌متر
  • افراد با قد بیشتر از 191 سانتی‌متر: بین 101 تا 106 سانتی‌متر

توجه داشته باشید که این ارتفاع‌ها مربوط به صفحه کار و کابینت‌های دیواری هستند. برای کابینت‌های زمینی، ارتفاع کار باید کمی کمتر و برای کابینت‌های دیواری سر باید کمی بیشتر از این ارتفاع‌ها باشد.

همچنین در طراحی کابینت آشپزخانه ارگونومیک، فاصله محل قرارگیری دستگاه‌های الکتریکی، کابینت‌ ها و صفحه کار نیز باید به دقت محاسبه شود تا از آسیب‌های فیزیکی جلوگیری شود و کاربردی بودن آشپزخانه بهبود یابد.

 

ارتفاع کار ایده‌آل برای آشپزخانه‌ها بر اساس قد فرد

 

 

عکس هایی از جدیدترین انواع کابینت آشپزخانه

در اینجا یک مجموعه از عکس‌ های جدیدترین و زیباترین انواع کابینت آشپزخانه را برای شما آماده کرده‌ایم تا بتوانید با روند طراحی و دکوراسیون داخلی کابینت‌ های آشپزخانه آشنا شوید و برای خرید کابینت آشپزخانه، ایده‌های خود را بهتر شکل دهید. این عکس‌ها شامل طرح‌ های مدرن، کلاسیک، ساده، رنگارنگ و غیره هستند. با دیدن این عکس‌ها می‌توانید برای خود یک طرح و دکوراسیون مناسب انتخاب کنید و از زیبایی و کاربردی بودن کابینت آشپزخانه خود لذت ببرید.

 

کابینت بتونی تیره

کابینت بتونی تیره از سیمان واقعی ساخته شده و با لایه‌ای از سیمان به شکل دستی ظاهری بی‌نظیر دارد. این نوع کابینت به دلیل استحکام بالا و مقاومت در برابر ضربه و خراش‌ های معمول آشپزخانه، طرفداران زیادی در بین مشتریان دارد.

 

کابینت بتون تیره

 

 

کابینت سفید براق

کابینت سفید براق با استفاده از جنس MDF با چسبندگی بالا و روکش PVC ساخته می‌شود و با ظاهری شیک و نورپردازی مناسب، محبوبیت زیادی در آشپزخانه‌ ها دارد. این نوع کابینت با قابلیت بازتاب نور، به آشپزخانه یک حس دنجی و روشنایی می‌بخشد.

 

کابینت سفید براق

 

 

کابینت بتون روشن

کابینت بتون روشن با ظاهری ساده و مینیمال، با استفاده از سیمان سفید و رنگدانه‌های روشن ساخته می‌شود. این کابینت ها با درب بدون دستگیره و رنگ بندی یکنواخت، آشپزخانه را جذاب و شیک می‌کنند و به دلیل مقاومت در برابر ضربه و خراش، پایداری بالا و قابلیت ترکیب با سایر رنگ‌ها و مواد ساختمانی، در دکوراسیون داخلی و آشپزخانه‌ها محبوبیت دارند.

 

کابینت بتون روشن

 

 

کابینت نئوکلاسیک سفید

کابینت نئوکلاسیک سفید با جزیره بدون دستگیره شیک و جذاب می‌شود. در جزیره اجاق گاز و سینک ظرفشویی را در خود جای داده است. همچنین تمام لوازم آشپزخانه دارای پاخور آینه ای هستند که ظاهری شناور برای آنها ایجاد می‌کند. این کابینت ها با استفاده از رنگ سفید و اجزای تزئینی نئوکلاسیک، آشپزخانه را جذاب و با سلیقه تزئین می‌کنند.

 

کابینت نئوکلاسیک سفید

 

 

 کابینت رنگ بلوط

کابینت رنگ بلوط شامل یک نمای کابینت چوبی روشن با پیشخوان یا صفحه کابینت مشکی مات می‌شود که به شیوه‌ای زیبا و جذاب بر روی رنگ بلوط تأکید می‌کند. این آشپزخانه با استفاده از طرح‌ های مدرن و شیک، دارای ظاهری خوش‌سلیقه و جذاب است که می‌تواند در انواع کابینت آشپزخانه، استفاده شود.

 

کابینت رنگ بلوط

 

 

کابینت براق سفید و ترکیب چوب

کابینت براق سفید و ترکیب چوب با ترکیب مناسب رنگ‌ها و بافت چوب با ظاهری صمیمی و جذاب در بین طراحی‌های داخلی آشپزخانه قرار دارد. این کابینت معمولاً با استفاده از چوب بلوط و سفیدی براق در طرح‌های مدرن و شیک ساخته می‌شود که باعث شده است که در انواع کابینت آشپزخانه مورد استفاده قرار گیرد.

 

کابینت براق سفید و ترکیب چوب

 

 

کابینت با صفحه سنگ طبیعی

این آشپزخانه با نمایی شیک و زیبا با صفحه کابینت سنگ طبیعی ساخته شده است. در این آشپزخانه از درب های بدون دستگیره استفاده شده و صفحه کابینت با صفحه سنگ طبیعی آن هماهنگ شده است که جلوه ای شیک و زیبا به آشپزخانه می‌بخشد.

 

کابینت با صفحه سنگ طبیعی

 

 

کابینت آشپزخانه به رنگ آبی کاربونی

این آشپزخانه با رنگ آبی کاربنی و ترکیبی از چوب و بلوط، جذابیت زیادی دارد و فضایی دنج و صمیمی را برای آشپزی فراهم می‌کند.

 

کابینت آشپزخانه به رنگ آبی کاربونی

 

 

کابینت آشپزخانه ترکیب سفید و مشکی

این کابینت آشپزخانه با ترکیب رنگ‌های سفید و مشکی کنتراستی شگفت‌ انگیز به وجود آورده است که نگاه افراد را به سمت خود جلب می‌کند. این ترکیب رنگ‌ها، در کنار طراحی ساده و شیک کابینت، باعث ایجاد فضایی مینیمال و شیک در آشپزخانه می‌شود.

 

کابینت آشپزخانه ترکیب سفید و مشکی

 

 

کابینت آشپزخانه چوب افرا کانادایی

این کابینت با هسته افرای کانادایی با رنگ قهوه ای، به صورت افقی طراحی شده و زیبایی خاصی را به آشپزخانه می بخشد.

 

کابینت آشپزخانه چوب افرا کانادایی

 

 

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

این آشپزخانه با کابینت نئوکلاسیک، شامل درب های دارای قاب باریک و اپن اتصال یافته به جزیره آشپزخانه، طراحی شده است. این سبک طراحی از الهام‌ گیری از دهه ۱۸۳۰ و اجرای مدرن تر آن الهام گرفته است.

 

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

 

 

کابینت آشپزخانه بدون دستگیره

در این آشپزخانه، کابینت جزیره ای بدون دستگیره استفاده شده است که به آن ظاهر شناوری خاصی بخشیده است. همچنین میز کار سرامیکی روشن، زیبایی خاصی به آشپزخانه بخشیده است.

 

کابینت آشپزخانه بدون دستگیره

 

 

کابینت آشپزخانه هایگلاس

استفاده از کابینت های هایگلاس در این آشپزخانه جزیره ای، زیبایی خاصی به آن بخشیده است. رنگ سفید همراه با براقیت زیاد، باعث افزایش روشنایی و فضای دلنشین در آشپزخانه شده است.

 

کابینت آشپزخانه هایگلاس

 

 

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک جذاب

این ترکیب رنگ و مواد، به کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک یک جذابیت خاص می‌بخشد. با درب‌ های سفید و قاب‌ های باریک، کابینت‌ ها یک ظاهر ظریف و مدرن دارند. این ترکیب با چوب مشکی، جزئیات بیشتری به کابینت می‌بخشد و جذابیت آن را افزایش می‌دهد.

 

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک جذاب

 

 

کابینت آشپزخانه سوپر مات سفید

کابینت‌ های با رنگ سفید سوپر مات، باعث ایجاد حسی از تمیزی و آرامش در فضا می‌شوند و به علت نداشتن درخشش و براقیت، اشعه‌ی خورشید نمی‌ تواند روی آنها برجسته شود که باعث آسایش بیشتری برای چشمان ما می‌شود.

 

کابینت آشپزخانه سوپر مات سفید

 

 

کابینت آشپزخانه جزیره

این آشپزخانه با استفاده از صفحه کابینت جزیره با صفحه سنگی یکنواخت و سفید L-شکل، تنوعی متناسب با سلیقه شما فراهم می کند. این طراحی جذابیت زیادی به آشپزخانه شما اضافه می کند و امکان ذخیره سازی بیشتری را برای وسایل آشپزخانه شما فراهم می کند.

 

کابینت آشپزخانه جزیره

 

 

کابینت آشپزخانه با جزیره چوب

این کابینت جزیره ای با ظاهر چوبی، شیک و مدرن به نظر می‌رسد. استفاده از چوب در طراحی کابینت به همراه صفحه کار تیره، جلوه‌ای گرم و طبیعی به آشپزخانه می بخشد.

 

کابینت آشپزخانه با جزیره چوب

 

 

 کابینت آشپزخانه مدرن

این کابینت آشپزخانه به سبک مدرن طراحی شده است. از جمله ویژگی های آن می توان به کابینت های بلند خاکستری با ظاهر استیل و زمینی با طرح استیل، کابینت دیواری شیشه ای چوبی، و استفاده از خطوط ساده و منحنی های نرم اشاره کرد.

 

 کابینت آشپزخانه مدرن

 

 

کابینت آشپزخانه مات و پلاس

کابینت آشپزخانه مات پلاس با روکشی ضد اثر انگشت طراحی شده است که باعث مراقبت آسان و نمایی بدون دستگیره در آشپزخانه می شود. ظاهری ساده و مدرن دارد و به راحتی با سایر عناصر آشپزخانه قابل ترکیب است.

 

کابینت آشپزخانه مات و پلاس

 

 

کابینت آشپزخانه طرح تیره

کابینت آشپزخانه طرح تیره با رنگ‌ های گرافیتی و دکوراسیون بلوطی، ظاهری مدرن و شیک به آشپزخانه می‌بخشد.

 

کابینت آشپزخانه طرح تیره

 

 

سبک آشپزخانه بتون اکسپوز

آشپزخانه‌ های بتون اکسپوز یکی از محبوب‌ترین سبک‌های طراحی داخلی برای آشپزخانه است. در این سبک، روکش کابینت‌ ها و جزیره آشپزخانه از بتن اکسپوز ساخته شده‌اند و طرح و نقش بتن به صورت آشکار در نمای داخلی آشپزخانه قابل مشاهده است.

 

سبک آشپزخانه بتون اکسپوز

 

 

کابینت آشپزخانه چوب

این آشپزخانه با استفاده از چوب به رگه درشت با طرح لعابدار، ظاهری گرم و دلنشین دارد. طراحی کابینت ها به شکل بلند و باریک با کشو های فراوان، فضای ذخیره سازی کافی را به کاربر ارائه می دهد. همچنین، استفاده از یک جزیره آشپزخانه چوبی در وسط فضا، به کاربر اجازه می دهد تا در حین پخت و پز، از فضای بیشتری بهره مند شود.

 

کابینت آشپزخانه چوب

 

 

سبک آشپزخانه کلاسیک

آشپزخانه L شکل با کابینت کلاسیک و رنگ روشن چوب، طرحی بسیار زیبا و دنج است. این طرح با استفاده از کابینت های طراحی شده به شکل L و جزیره پخت، فضای بیشتری را فراهم می کند و امکان استفاده بهینه از فضای آشپزخانه را به شما می دهد. این طرح کلاسیک با رنگ روشن چوب، احساس گرما و آرامش را به فضا اضافه می کند و مناسب برای آشپزخانه هایی است که به دنبال طرحی دنج و شیک هستند.

 

سبک آشپزخانه کلاسیک

 

 

کابینت سفید مشکی ابریشمی

ترکیب سفید و مشکی ابریشمی در کابینت آشپزخانه، طرحی جذاب و شیک را به وجود می‌آورد. رنگ سفید، فضا را روشن و پاک می‌کند، در حالی که رنگ مشکی به آن ارزش و شیکی بیشتری می‌بخشد. همچنین، دستگیره‌های به رنگ مشکی می‌توانند جزییات زیبایی را به کابینت اضافه کنند و ترکیب رنگی کاملی را به وجود آورند.

 

کابینت سفید مشکی ابریشمی

 

 

کابینت آشپزخانه ملامینه

کابینت های ملامینه از جمله راه حل های مقرون به صرفه و زیبا برای آشپزخانه ها هستند. با روکشی از رنگ های مختلف، این کابینت ها دارای یک ظاهر مات و یکپارچگی بصری هستند که به سادگی با دکوراسیون های دیگر تطبیق پیدا می کنند. و ترکیب مناسبی برای انواع کابینت آشپزخانه هستند.

 

کابینت آشپزخانه ملامینه

 

 

کابینت آشپزخانه خاکستری فوق مات

این آشپزخانه با کابینت خاکستری فوق‌ مات به همراه جزیره پخت و پز در رنگ خاکستری روشن، ترکیبی مدرن و منحصر به فرد ایجاد می‌کند. رنگ خاکستری فوق‌مات در کابینت‌ها بدون براقیت و درخشش، برای آشپزخانه‌های مینیمالیستی و مدرن بسیار مناسب است.

 

کابینت آشپزخانه خاکستری فوق مات

 

 

آشپزخانه شیشه ای

آشپزخانه های شیشه ای به دلیل ظاهری بی نظیرشان در سبک های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. این آشپزخانه ها به علت ظاهر شفاف و نورافکنی خاص، فضایی بزرگ و باز سازی شده ایجاد می کنند و برای فضاهای کوچک بسیار مناسب هستند. همچنین، از طریق استفاده از نور LED، می توان به آشپزخانه شما زیبایی و جلوه خاصی بخشید.

 

آشپزخانه شیشه ای

 

 

کابینت آشپزخانه روکش بلوط

کابینت آشپزخانه با روکش بلوط یک انتخاب بسیار زیبا و گرم برای کابینت های مدرن است. این کابینت ها با نمای طبیعی چوبی و رنگ گرم و جذاب بلوط، به فضای آشپزخانه شما طبیعیت و دوست‌داشتنی بودن چوب را می بخشند.

 

کابینت آشپزخانه روکش بلوط

 

 

کابینت آشپزخانه سفید یخچالی

آشپزخانه با کابینت های سفید یخچالی نوعی طراحی مدرن است که با رنگ سفید سرد براق و نظافتی تزئین شده است. این طرح به دلیل رنگش مناسب برای فضاهای کوچک و پرنور محسوب می‌شود و برای بزرگ‌تر کردن فضا، صفحه کارها و هود با رنگ‌های تیره‌تر مانند مشکی یا خاکستری ترکیب شده‌اند.

 

کابینت آشپزخانه سفید یخچالی

 

 

سبک آشپزخانه جزیره چوبی

طراحی کابینت جزیره با چوب نیمه تیره به آشپزخانه طبیعی و گرمی می بخشد. همچنین طراحی بلند کابینت ها باعث افزایش قابلیت استفاده از فضای آشپزخانه می شود و به طراحی مدرن و شیک آن کمک می کند. درب های چوبی نیز با افزایش دکوراسیون طبیعی، به آشپزخانه احساس آرامش و راحتی می دهد.

 

سبک آشپزخانه جزیره چوبی

 

 

کابینت آشپزخانه خاکستری ملایم

این سبک کابینت آشپزخانه با نمایی از چوب و رنگ خاکستری، طراحی مدرن و شیکی را به آشپزخانه می بخشد. این رنگ خاکستری ملایم به ترکیب دو رنگ نمای چوبی می افزاید و در کنار آن سبکی خاص و زیبا ایجاد می کند.

 

کابینت آشپزخانه خاکستری ملایم

 

 

بسیار خوب، برای خرید کابینت آشپزخانه می‌توانید به فروشگاه‌ «کابینت رو» مراجعه کنید یا از طریق اینترنت، کابینت آماده مورد نظر خود را سفارش دهید. همچنین می‌توانید با مشاوران و کارشناسان طراحی داخلی  ما مشورت کنید تا بهترین گزینه را برای خانه‌ تان پیدا کنید.